Problems with forum timing out and slow response.

Discussion in 'Site Support' started by morning glory, Nov 11, 2018.

  1. morning glory

    morning glory Obsessive cook Staff Member

    Anyone else having issues? This has been happening to me in the last ten minutes or so.
     
  2. buckytom

    buckytom Über Member

    No problems here.
     
  3. morning glory

    morning glory Obsessive cook Staff Member

    I'm getting this:

    Screen Shot 2018-11-11 at 13.00.20.png
     

    Attached Files:

  4. buckytom

    buckytom Über Member

    If you're using Windows, run a Traceroute to see where it is getting cut off.
     
  5. morning glory

    morning glory Obsessive cook Staff Member

    I'm on a Mac.
     
  6. medtran49

    medtran49 Über Member

    Location:
    SE Florida
    I'm having trouble with internet in general. I'm working and had a freeze up a little while ago and I keep getting alerts that there's an internet connectivity problem on and off.
     
  7. morning glory

    morning glory Obsessive cook Staff Member

    It seems OK now. The internet in general was OK - it was only on the forum I was getting issues. But its now back to normal.
     
  8. Shermie

    Shermie Über Member

    Location:
    Brighton, MA.
    I was getting no response when I press the keys! Maybe time for an upgrade?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice